Zo pakken wij een project aan

We houden het duidelijk en simpel

Goede afspraken zijn de basis van een succesvolle samenwerking. Voor aanvang van een project stemmen we met elkaar goed af wat de wensen en oplevercriteria zijn. We verpakken termen niet in mooie spreekwoordelijke jasjes maar houden het simpel en begrijpelijk voor iedereen.

Waarom iets groter maken dan wat het is?

We houden de lijntjes kort zonder teveel tussenlagen. U heeft één vast aanspreekpunt. Hierdoor voorkomen we ruis in het proces en hebben we meer controle over de voortgang van het project.

Ons proces bestaat uit deze 6 verschillende stappen

Verzamelen vereisten

We beginnen met het uitvoeren van een grondige audit van uw markt. Wie is uw kernpubliek? Wat zijn hun behoeften en waarden?

Planning

In de planningsfase evalueren we de ontwikkelbehoefte. Daarna definiëren we de projectgegevens en leggen deze vast in een projectmanagementplan.

Prototyping

Prototyping omvat snelle en gezamenlijke iteratie van wireframe-concepten, lay-outs en aanwijzingen.

Design

Zodra we het eens zijn over de definitieve prototypes, neemt het ontwerpteam de taak op zich om gedetailleerde mockups te maken van het uiteindelijke product.

Ontwikkeling

Wanneer het ontwerpteam klaar is, neemt het ontwikkelingsteam de taak op zich om uw product tot leven te brengen.

Ga live & meten

Ten slotte gaan we live naar de wereld en meten we voor u het rendement op uw investering.

Veel gestelde vragen

Wij reageren op vragen binnen een werkdag, en vaak krijgt u binnen een uur of twee een reactie. Soms kan het wat langer duren, afhankelijk van de complexiteit van uw vraag.

Ja. Dit contract is bedoeld om duidelijkheid te scheppen en alle betrokkenen te beschermen.

U krijgt van ons een factuur zoals afgesproken bij het aangaan van de opdracht. Herhalende kosten zoals onderhoudt en support, hosting etc. worden gefactureerd per kwartaal, half jaar of jaar.

Onze standaard, uitgebreid en geavanceerd pakketten omvatten ondersteuning voor één website. Het geavanceerd pakket biedt ondersteuning voor een Multi Site omgeving. Als u meerdere sites heeft, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze aangepaste pakketten.

Als uw opdracht/project  niet binnen de voorziene tijd past zullen wij eerst met u overleggen en u een aanvullende offerte doen toekomen  om de klus te klaren.

Wij kunnen u helpen met al uw ontwerp- en ontwikkelingsbehoeften voor WordPress en WooCommerce.

U kunt 30 dagen voor uw volgende factureringsperiode opzeggen. Wij bieden geen terugbetaling.

Nee. U kunt uw hosting account houden, maar we kunnen u een andere host aanbevelen als we denken dat we de prestaties van uw site kunnen verbeteren. We kunnen uw site migreren als u overstapt naar een van onze aanbevelingen.