Bekijk hieronder de veel gestelde vragen

Uw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op

WordPress ontwikkeling

Wij zijn volledig toegewijd aan het maken van WordPress websites in alle soorten en maten, inclusief persoonlijke websites, kleine bedrijfswebsites, grootschalige websites, WooCommerce/eCommerce, en e-Learning sites. Wij hebben aan honderden verschillende soorten WordPress websites gewerkt.

Als u al een (WordPress) website hebt, hebben wij een WordPress administrator account en de FTP gegevens nodig. tevens hebben we de gegevens van uw webhosting account nodig. tevens hebben we  informatie nodig over uw bedrijf, eventuele grafische elementen die u wilt opnemen, een lijst van pagina’s die u nodig hebt, een beschrijving van uw diensten en uw bedrijf, en alle andere relevante informatie die ons zal helpen bij het maken van de site.

Als u nog geen website hebt, hebben we informatie nodig over uw bedrijf, eventuele grafische elementen die u wilt opnemen, een lijst van pagina’s die u nodig hebt, een beschrijving van uw diensten en uw bedrijf, en alle andere relevante informatie die ons zal helpen bij het maken van de site.

Ja, we gebruiken Bootstrap 5, voor de meeste projecten. Op verzoek kunnen we ook andere frameworks gebruiken.

Ja, door de WordPress block editor kunt u de inhoud van de website gemakkelijk wijzigen en uitbreiden.

Bij het optimaliseren van een WordPress website werken wij met WP Rocket (+ $49), Advanced custom fields Pro (+ $49),  Qform (+ $29),  Smush it, P3 Profiler en diverse andere plugins, afhankelijk van uw wensen.

Wij maken geen gebruik van thema’s van derden. Wij hebben zelf een uniek WordPress website thema gecreëerd, genaamd ‘ZAZA’.

ZAZA is een geavanceerd thema met een heleboel functionaliteiten en mogelijkheden en wordt continue door ontwikkeld. Hierdoor profiteert u altijd van de laatste updates en nieuwe functionaliteiten. Met deze solide basis op zijn plaats, gebruiken we vervolgens onze WordPress site ontwerp diensten om volledig op maat gemaakte child themes te maken voor elk van onze klanten.

Al onze websites zijn responsive, wat betekent dat ze correct werken op een groot aantal apparaten en schermformaten, waaronder mobiele apparaten.

Ja, we verhuizen de website naar onze server en zetten hem live. Tevens installeren wij ook een Let’s Encrypt SSL-certificaat.

Ja, Dit om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. De meeste projecten worden gestart, uitgevoerd en afgerond via online contact zoals e-mail, videochats of telefoongesprekken. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dat hangt van meerdere factoren af. Gebaseerd op de grootte en complexiteit van uw website of online winkel, variëren onze gemiddelde WordPress site kosten van € 2000 tot € 25.000. Dit is volledig afhankelijk van uw vooral van uw wensen en eisen, en van de complexiteit van het project. Bekijk onze project calculator voor een meer nauwkeurige schatting.

Meer informatie over prijzen

Wij geven u een prijsopgave waarin alles wordt gespecificeerd zodra wij de aspecten hebben bekeken en hebben vastgesteld wat nodig is. Er zullen geen verdere kosten zijn. Omdat het maken van een site een proces is dat voortdurend in ontwikkeling is, kan het zijn dat er onverwachte werkzaamheden of nieuwe wensen ontstaan die niet binnen de voorziene tijd passen. Als een dergelijke ontwikkeling zich voordoet, zullen wij u op de hoogte brengen. Wij zullen u een aanvullende offerte doen toekomen om de klus te kunnen klaren.

Het zou erg helpen als u ons fotomateriaal en tekst in digitale vorm kunt toesturen zoals Email, Microsoft Word of PDF. Indien u grote bestanden of een complete afbeelding bibliotheek heeft ontvangen wij deze graag via Wetransfer

Ja, dat doen we zeker. Wij hosten onze klanten bij Siteground. We hebben uitstekende ervaring met hun hosting diensten.

Uw website mag zoveel pagina’s hebben als u wilt, hoe meer hoe beter voor SEO.

Ja, u bent eigenaar van alle onderdelen van de website nadat de ontwikkeling is afgerond en de betaling is voltooid. (voor een website abonnement gelden aparte regels)

WordPress is eenvoudig in het gebruik, en bevat meestal toelichtingen en help tabs om u te helpen uw weg te vinden. Wij zullen u na oplevering de mogelijkheden uitleggen. naderhand staan wij stand-by voor het geval u moeilijkheden ondervindt. Indien gewenst kunnen wij u een uitgebreide uitleg geven. Deze uitleg zal per uur worden gefactureerd.

Het tijdsbestek voor uw web development project varieert afhankelijk van de omvang. Onze WordPress projecten nemen doorgaans 1 tot 3 maanden in beslag. Nadat we de omvang van uw project hebben geanalyseerd, zullen wij een zo realistisch mogelijke planning op maat maken.

Het primaire doel van elke website is om meer bezoekers aan te trekken en leads te creëren voor conversie. WordPress is al een SEO-vriendelijk platform. Wij streven ernaar solide resultaten te bereiken met de beste technieken op het gebied van SEO voor uw website.

Woocommerce ontwikkeling

WooCommerce is een WordPress plugin die e-commerce functies biedt aan uw WordPress website. WooCommerce is het meest gebruikte e-commerce platform vandaag de dag. Het heeft meer dan 4 miljoen actieve installaties, een hoge gebruikers waardering op WordPress.org, en een groot aantal tevreden en toegewijde digitale webwinkel eigenaren.

Woocommerce is de benaming van de WordPress e-commerce plugin. Met een hoge mate van aanpasbaarheid en een aantal vitale functies zoals voorraad- en belastingbeheer, veilige betalingen en integratie van verzendingen, is het eenvoudig om een online bedrijf op te starten en te onderhouden. Met meerdere thema’s, add-ons, hulpmiddelen, enzovoort, vergemakkelijkt het Woocommerce platform het voldoen aan alle veranderende eisen van klanten. Het gebruikersgemak voor zowel de klant als de winkelier is hierin een groot pluspunt.

Het niet grondig testen van uw site voordat deze live gaat kan leiden tot ernstige problemen in de toekomst, daarom is het essentieel om vaak en vroeg te testen voordat een Woocommerce site live gaat.

Een succesvolle WooCommerce website moet een duidelijk doel hebben, een vlotte checkout-ervaring bieden, goede productfotografie, eenvoudige navigatie, mogelijkheden voor klantenbeoordelingen en revieuws en een duidelijk proces voor de bezoeker om gemakkelijk en snel het gewenste artikel te kunnen bestellen. Bovendien moet uw website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en mobiele apparaten.

Dat hangt van meerdere factoren af. Gebaseerd op de grootte en complexiteit van uw online winkel, variëren onze gemiddelde WordPress/Woocommerce site kosten van € 2900 tot € 25.000. Dit is volledig afhankelijk van uw vooral van uw wensen en eisen, en van de complexiteit van het project. Bekijk onze project calculator voor een meer nauwkeurige schatting.

Meer informatie over prijzen

We voegen altijd een paar producten toe als voorbeeld, zodat u een goed beeld hoe u het zelf kunt doen. Wij kunnen u een uren inschatting doen toekomen indien u wilt dat wij dit voor u doen. Ook als het om duizenden producten gaat. Wij zullen dan uw producten voor u importeren. Graag ontvangen wij een overzicht van uw producten in CSV bestand.

Ja, WooCommerce is in staat om een enorme winkel aan te kunnen. Met WooCommerce kunt u een bijna oneindig aantal goederen aanbieden. Als je de juiste hosting provider kiest, kan WooCommerce veel verkeer en meerdere transacties tegelijkertijd aan zonder dat het vertraagt of een verschil veroorzaakt in het aankoopproces.

Ja, WooCommerce maakt het verkopen van op abonnement gebaseerde producten en diensten eenvoudig. Er zijn verschillende plugins beschikbaar, zoals WooCommerce Abonnementen. Deze kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in uw WooCommerce winkel om abonnement mogelijkheden en geavanceerde abonnement functies aan te bieden, waardoor de ervaring van de consument verbetert en u helpt bij het verhogen van conversies. Via Mollie kunt u ook terugkerende betalingen aanbieden.

Wij hebben goede ervaringen met Mollie. Deze bieden diverse betaalmogelijkheden aan zoals iDeal, creditcard, Klarna etc.

Meer informatie over Mollie

Speed en optimalisatie

WordPress performance optimalisatie is om een aantal redenen cruciaal. Eerst en vooral helpt het om ervoor te zorgen dat uw website snel en vlot laadt voor bezoekers. Ten tweede kan het u helpen uw zoekmachinewaardering te verhogen, omdat Google en andere zoekmachines de laadsnelheid in aanmerking nemen bij de beslissing waar uw site wordt geplaatst in de zoekresultaten.

Hier zijn enkele waarschijnlijke oorzaken van de traagheid van WordPress:

  1. Onvoldoende of niet geoptimaliseerde afbeeldingen.
  2. Overmatig gebruik van plugins.
  3. De kwaliteit van uw webhosting.
  4. Geen caching plugin geïnstalleerd.
  5. Een Slecht WordPress thema

We hebben een WordPress administrator account en FTP gegevens nodig. tevens hebben we de gegevens van uw webhosting account nodig.

Wij meten de prestaties met GTmetrix, Pingdom en Google PageSpeed Insights. Als u geen verbeterde prestatiescores ziet – krijgt u een volledige terugbetaling – zonder vragen te stellen!

Uw website bezoekers komen uit alle hoeken van de wereld. Wij raden u aan een CDN te gebruiken om het laden van uw site (bestanden) te bevorderen. Een betrouwbaar hostingbedrijf, een goed geoptimaliseerde website in combinatie met CDN zou de laadtijd van uw site significant moeten verbeteren. Bij Wervelweb gebruiken we Rocket CDN.

Bij het optimaliseren van een WordPress website werken wij met WP Rocket (+ $49), Smush it, P3 Profiler en diverse andere plugins, afhankelijk van uw wensen.

Ja! Wij begrijpen dat snelheid cruciaal is voor e-Commerce en dat het een directe impact kan hebben op de inkomsten van een website. Houdt er wel rekening mee dat uw website gehost moet worden op een goede server.

Onze pakketten omvatten ondersteuning voor één website. Als u meerdere sites heeft, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze aangepaste pakketten.

Als u een klus hebt die niet binnen de voorziene tijd past, bezorgen wij u een offerte om de klus te klaren.

Nee. U kunt uw hosting account houden, maar we kunnen u een andere host aanbevelen als we denken dat we de prestaties van uw site kunnen verbeteren.

Algemene vragen

Wij reageren op vragen binnen een werkdag, en vaak krijgt u binnen een uur of twee een reactie. Soms kan het wat langer duren, afhankelijk van de complexiteit van uw vraag.

Ja. Dit contract is bedoeld om duidelijkheid te scheppen en alle betrokkenen te beschermen.

U krijgt van ons een factuur zoals afgesproken bij het aangaan van de opdracht. Herhalende kosten zoals onderhoudt en support, hosting etc. worden gefactureerd per kwartaal, half jaar of jaar.

Onze standaard, uitgebreid en geavanceerd pakketten omvatten ondersteuning voor één website. Het geavanceerd pakket biedt ondersteuning voor een Multi Site omgeving. Als u meerdere sites heeft, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze aangepaste pakketten.

Als uw opdracht/project  niet binnen de voorziene tijd past zullen wij eerst met u overleggen en u een aanvullende offerte doen toekomen  om de klus te klaren.

Wij kunnen u helpen met al uw ontwerp- en ontwikkelingsbehoeften voor WordPress en WooCommerce.

U kunt 30 dagen voor uw volgende factureringsperiode opzeggen. Wij bieden geen terugbetaling.

Nee. U kunt uw hosting account houden, maar we kunnen u een andere host aanbevelen als we denken dat we de prestaties van uw site kunnen verbeteren. We kunnen uw site migreren als u overstapt naar een van onze aanbevelingen.

Prijzen

Dat hangt van meerdere factoren af. Gebaseerd op de grootte en complexiteit van uw website of online winkel, variëren onze gemiddelde WordPress site kosten van € 2000 tot € 25.000. Dit is volledig afhankelijk van uw vooral van uw wensen en eisen, en van de complexiteit van het project. Bekijk onze project calculator voor een meer nauwkeurige schatting.

Meer informatie over prijzen

Dat hangt van meerdere factoren af. Gebaseerd op de grootte en complexiteit van uw online winkel, variëren onze gemiddelde WordPress/Woocommerce site kosten van € 2900 tot € 25.000. Dit is volledig afhankelijk van uw vooral van uw wensen en eisen, en van de complexiteit van het project. Bekijk onze project calculator voor een meer nauwkeurige schatting.

Meer informatie over prijzen

Wij geven u een prijsopgave waarin alles wordt gespecificeerd zodra wij de aspecten hebben bekeken en hebben vastgesteld wat nodig is. Er zullen geen verdere kosten zijn. Omdat het maken van een site een proces is dat voortdurend in ontwikkeling is, kan het zijn dat er onverwachte werkzaamheden of nieuwe wensen ontstaan die niet binnen de voorziene tijd passen. Als een dergelijke ontwikkeling zich voordoet, zullen wij u op de hoogte brengen. Wij zullen u een aanvullende offerte doen toekomen om de klus te kunnen klaren.

Ja. Dit contract is bedoeld om duidelijkheid te scheppen en alle betrokkenen te beschermen.

U krijgt van ons een factuur zoals afgesproken bij het aangaan van de opdracht. Herhalende kosten zoals onderhoudt en support, hosting etc. worden gefactureerd per kwartaal, half jaar of jaar.

Cookies

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door een webserver worden gegenereerd en naar een webbrowser worden gestuurd. Cookies worden door webbrowsers opgeslagen voor een bepaalde tijd, of voor de duur van een gebruikerssessie op een website. De desbetreffende cookies worden gekoppeld aan alle toekomstige verzoeken van de webserver die door de gebruiker worden gedaan.

Cookies genereren een unieke identificatie voor u wanneer u een nieuwe website bezoekt. Uw webbrowser ontvangt korte identificatiegegevens van de webserver die de gegevens van de website bewaart. Uw apparaat slaat ze lokaal op, zodat wanneer u een specifieke website bezoekt, de nodige cookies uit de lokale opslag worden gehaald.

Wanneer gebruikers een website voor het eerst bezoeken, verschijnt een cookiebanner als pop-up. Deze informeert de gebruiker over de cookies die uw website gebruikt.

Een goede banner zorgt ervoor dat u kunt voldoen aan de privacy-eisen door te verbieden dat cookies op de computer van de gebruiker worden opgeslagen zonder diens toestemming.

Cookies van derden, die worden aangemaakt door een site die u op dat moment nog niet heeft bezocht. Als u bijvoorbeeld op een website bent en op een advertentie klikt, wordt een cookie van een derde partij aangemaakt om uw verkeer te koppelen aan de pagina waar de advertentie werd getoond.

Ook al spelen cookies een belangrijke rol in onze surfactiviteiten, ze houden diverse risico’s in, met name wat betreft inbreuk op de privacy en de beveiliging van websites die ze gebruiken.

Onderhoud en beveiliging

Met onze WordPress onderhoud en beveiliging service kunt u zich concentreren op uw bedrijf in plaats van op uw website problemen. Wij zorgen goed voor uw website zodat deze altijd up-to-date, veilig en betrouwbaar is. Dit doen we wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van uw website behoefte.

Omdat WordPress open source software is, ontvangt het regelmatig upgrades om de veiligheid, snelheid en stabiliteit van de website te verbeteren en om nieuwe functies aan te bieden.

Jazeker! Sommige websites hebben meer aandacht nodig dan andere. Daarom bieden verschillende pakketten aan. Afhankelijk van het gekozen pakket bieden we ondersteuning voor aanvullende diensten zoals: Woocommerce of multi site installaties.

Bij het geavanceerde onderhoud en support pakket krijgt u tevens 20% korting op het uurtarief voor overige werkzaamheden.

WordPress en alle op uw website geplaatste plugins worden regelmatig bijgewerkt om te garanderen dat ze up-to-date en veilig blijven.

Wij bieden een maandelijkse service om uw website veilig en up-to-date te houden, die het volgende dekt:

  1. Wekelijkse back-ups van databases
  2. maandelijkse volledige back-ups
  3. WordPress Beveiliging firewall
  4. In de eerste week van elke maand worden uw WordPress en plugin installaties bijgewerkt.

Elk van onze klanten heeft unieke behoeften. We hebben een support ticketsysteem om klanten te helpen die specifieke hulp nodig hebben. Daarnaast bieden we op urenkaart basis algehele website support aan. Met op voorhand ingekochte uren kunt u gebruik maken van onze support voor al het werk betreffende uw website.

Indien het gevraagde werk meer dan beschikbaar is op uw urenkaart zullen wij u een (aanvullende) offerte doen toekomen. Onze kosten per uur bedragen €79,- exclusief BTW.

Beschikbare uren van de urenkaart vervallen NOOIT en kunnen ten aller tijde worden gebruikt. Waar u vooraf voor heeft betaald blijft geldig als tegoed totdat u het heeft opgebruikt.

Wanneer we uw website updaten, nemen we alle essentiële voorzorgsmaatregelen. Voordat we wijzigingen aanbrengen, maken we een volledige back-up en houden die stand-by. We maken updates één voor één en testen ze allemaal. Als er zich een probleem voordoet, herstellen we dat of zetten we de back-up zo snel mogelijk terug.

Wij reageren op vragen binnen een werkdag, en vaak krijgt u binnen een uur of twee een reactie. Reparaties en onderhoud kunnen langer duren, afhankelijk van wat er nodig is. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag.

Voor spoed kunt u een support ticket inschieten via ons support portaal.

Onze ondersteuning & support  pakketten omvatten ondersteuning voor één website. Als u meerdere sites heeft, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze aangepaste pakketten.

Als u een klus hebt die niet binnen de voorziene tijd past, bezorgen wij u een offerte om de klus te klaren.

U kunt 30 dagen voor uw volgende factureringsperiode opzeggen. Wij bieden geen terugbetaling.