Merk en huisstijl identiteit

Een identiteit moet opvallend, gedenkwaardig en uniek zijn, en vooral de essentie van uw organisatie weergeven.

Een uniek logo-ontwerp waarmee u zich onderscheidt

Een prachtig logo vangt de geest van het merk en is onmiddellijk herkenbaar. Wij verzekeren u dat het logo dat wij voor u ontwerpen zich moeiteloos in de gedachten van uw klanten zal nestelen als het belangrijkste visuele aspect van uw bedrijf.

Elk logo ontwerp dat we maken bevat ideeën voor kleurpaletten, typografie, beeldmateriaal en de stem van het merk. We ontwerpen niet alleen logo’s; we helpen u ook bij het ontwikkelen van een consistente strategie voor uw merk.

Een herkenbare huisstijl dat er net zo goed uitziet als uw merk!

Een succesvol huisstijlontwerp moet gemakkelijk herkenbaar zijn. Het moet zich op elk formaat duidelijk kunnen vertalen. Of het nu gedrukt wordt in kranten of online magazines, of op billboards gespat wordt, het ontwerp moet duidelijk, origineel en dynamisch zijn om het zo gewenste consumentenbewustzijn te vangen.

Wij zullen een duidelijke handleiding ontwikkelen voor het gebruik van het logo en de huisstijl. Het zal informatie bevatten over het juiste en meest effectieve gebruik van communicatiemiddelen voor uw merk.

  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • Brand Book
  • Stijlgids voor communicatie

Wij zijn gespecialiseerd in…

Logo ontwerp

Wij ontwikkelen herkenbare logo’s en kunnen u helpen, of u nu een beginnend bedrijf bent dat een onderscheidend logo nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat zijn identiteit wil vernieuwen.

Typografie

Van het creëren van aangepaste lettertypes tot het identificeren van een lettertype dat belichaamt wie u bent en waar u voor staat, wij weten wat uw typografie is.

Kleuren

Als het op kleurtheorie aankomt, zijn wij trotse experts. Wij ontwerpen kleurenpaletten om bedrijven te helpen zich te onderscheiden en herinnerd te worden.

Brand book

Wij bieden u de regels die u nodig hebt om een consistente merkaanwezigheid te handhaven en de communicatie-activiteiten in uw hele organisatie te synchroniseren.

Onze werkwijze

1 Gegevens verzamelen

We beginnen met uw specificaties en doen vervolgens onderzoek. Dit is de basis waarop we goede beslissingen kunnen nemen.

2 Brainstorm en mockups

We werken aan het ontwerp en presenteren we mockups. Na feedback van de klant brengen we de nodige wijzigingen aan. Vervolgens wordt er goed geëvalueerd door middel van prototyping.

3 De uitvoering

Het resultaat van de samenwerking is een kant-en-klare oplossing die voldoet aan zowel moderne designtrends als gebruikersverwachtingen.

Veel gestelde vragen

Wij zijn volledig toegewijd aan het maken van WordPress websites in alle soorten en maten, inclusief persoonlijke websites, kleine bedrijfswebsites, grootschalige websites, WooCommerce/eCommerce, en e-Learning sites. Wij hebben aan honderden verschillende soorten WordPress websites gewerkt.

Ja, we verhuizen de website naar onze server en zetten hem live. Tevens installeren wij ook een Let’s Encrypt SSL-certificaat.

Ja, Dit om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. De meeste projecten worden gestart, uitgevoerd en afgerond via online contact zoals e-mail, videochats of telefoongesprekken. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dat hangt van meerdere factoren af. Gebaseerd op de grootte en complexiteit van uw website of online winkel, variëren onze gemiddelde WordPress site kosten van € 2800 tot € 25.000. Dit is volledig afhankelijk van uw vooral van uw wensen en eisen, en van de complexiteit van het project. Bekijk onze project calculator voor een meer nauwkeurige schatting.

Meer informatie over prijzen

Wij geven u een prijsopgave waarin alles wordt gespecificeerd zodra wij de aspecten hebben bekeken en hebben vastgesteld wat nodig is. Er zullen geen verdere kosten zijn. Omdat het maken van een site een proces is dat voortdurend in ontwikkeling is, kan het zijn dat er onverwachte werkzaamheden of nieuwe wensen ontstaan die niet binnen de voorziene tijd passen. Als een dergelijke ontwikkeling zich voordoet, zullen wij u op de hoogte brengen. Wij zullen u een aanvullende offerte doen toekomen om de klus te kunnen klaren.

Het tijdsbestek voor uw web development project varieert afhankelijk van de omvang. Onze WordPress projecten nemen doorgaans 1 tot 3 maanden in beslag. Nadat we de omvang van uw project hebben geanalyseerd, zullen wij een zo realistisch mogelijke planning op maat maken.

Het primaire doel van elke website is om meer bezoekers aan te trekken en leads te creëren voor conversie. WordPress is al een SEO-vriendelijk platform. Wij streven ernaar solide resultaten te bereiken met de beste technieken op het gebied van SEO voor uw website.