Website & UI/UX design

Wij ondersteunen groeiende merken om relevant te worden.

Wij helpen start-ups en MKB-bedrijven om klanten aan de andere kant van het scherm blij te maken.

Als u de harten en geesten van uw doelgroep wilt winnen en bezoekers in klanten wilt omzetten, hebt u een resultaatgerichte en strategie gedreven website nodig.

Hebt u een idee of een concept, maar weet u niet waar u moet beginnen? Ons team kan u helpen met alles van UX onderzoek en strategie tot visueel ontwerp en prototyping tot productontwikkeling.

Een goed hanteerbare website is de sleutel tot succes van uw bedrijf

Het volstaat niet om iets te creëren dat er visueel aantrekkelijk uitziet. Wat heb je eraan als de gebruiker een frustrerende ervaring heeft? Gebruikers krijgen een negatieve indruk van uw product en u verliest conversies. Het creëren van effectieve en aantrekkelijke gebruikerservaringen is meer dan een “nice to have”.

Ons UX-ontwerpteam streeft naar visueel aantrekkelijke, efficiënte en intuïtieve digitale ervaringen. We ontwerpen en bouwen websites die zijn afgestemd op de doelgroepen van uw klanten.

Wij zijn experts in creatief website design en UI/UX

Een goed ontwerp hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze user experience designers creëren visueel aantrekkelijke, krachtige en waardevolle digitale producten voor onze klanten.

Digitaal design

  • Website ontwerp
  • UI/UX ontwerp
  • UX Onderzoek

Hoe we geweldige ervaringen maken

1: Gegevens verzamelen.

We beginnen met uw specificaties en doen vervolgens onderzoek. Dit is de basis waarop we goede beslissingen kunnen nemen.

2: Brainstorm en mockups

We werken aan het ontwerp en presenteren we mockups. Na feedback van de klant brengen we de nodige wijzigingen aan. Vervolgens wordt er goed geëvalueerd door middel van prototyping.

3: De uitvoering

Het resultaat van de samenwerking is een kant-en-klare oplossing die voldoet aan zowel moderne designtrends als gebruikersverwachtingen.

Het implementeren van een design systeem

Om interfaceontwerpsystemen te creëren, gebruiken onze ontwerpers de atomaire ontwerpmethodologie. Het ontwerpsysteem bestaat uit kleinere elementen (zoals knopstijlen, beeldverhoudingen, opvulnormen, enzovoort) die worden gecombineerd tot grotere ontwerpcomponenten (bijvoorbeeld een beeldkaart). Met het oog op consistentie en structuur kunnen de grotere componenten vervolgens overal op de site worden hergebruikt (bijvoorbeeld consistente stijlen voor locatie, aanbieder of evenementenpromotie).

Ter ondersteuning van de merkcohesie vullen fotografie, typografie en kleurenpaletten het ontwerpsysteem aan. Het ontwerpsysteem houdt rekening met toegankelijkheid, bruikbaarheid en best practices voor mobile-first ontwerp.

Onze superkracht is het creëren van digitale oplossingen met specifieke doelen voor ogen, zoals het verhogen van conversies, het aantrekken van gebruikers en het promoten van uw bedrijf.

300+

Succesvol gelanceerde projecten

150+

Klanten vertrouwen hun website aan ons toe

15+

jaren leveren van innovatieve oplossingen

Veel gestelde vragen

Wij zijn volledig toegewijd aan het maken van WordPress websites in alle soorten en maten, inclusief persoonlijke websites, kleine bedrijfswebsites, grootschalige websites, WooCommerce/eCommerce, en e-Learning sites. Wij hebben aan honderden verschillende soorten WordPress websites gewerkt.

Ja, we verhuizen de website naar onze server en zetten hem live. Tevens installeren wij ook een Let’s Encrypt SSL-certificaat.

Ja, Dit om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. De meeste projecten worden gestart, uitgevoerd en afgerond via online contact zoals e-mail, videochats of telefoongesprekken. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dat hangt van meerdere factoren af. Gebaseerd op de grootte en complexiteit van uw website of online winkel, variëren onze gemiddelde WordPress site kosten van € 2800 tot € 25.000. Dit is volledig afhankelijk van uw vooral van uw wensen en eisen, en van de complexiteit van het project. Bekijk onze project calculator voor een meer nauwkeurige schatting.

Meer informatie over prijzen

Wij geven u een prijsopgave waarin alles wordt gespecificeerd zodra wij de aspecten hebben bekeken en hebben vastgesteld wat nodig is. Er zullen geen verdere kosten zijn. Omdat het maken van een site een proces is dat voortdurend in ontwikkeling is, kan het zijn dat er onverwachte werkzaamheden of nieuwe wensen ontstaan die niet binnen de voorziene tijd passen. Als een dergelijke ontwikkeling zich voordoet, zullen wij u op de hoogte brengen. Wij zullen u een aanvullende offerte doen toekomen om de klus te kunnen klaren.

Het tijdsbestek voor uw web development project varieert afhankelijk van de omvang. Onze WordPress projecten nemen doorgaans 1 tot 3 maanden in beslag. Nadat we de omvang van uw project hebben geanalyseerd, zullen wij een zo realistisch mogelijke planning op maat maken.

Het primaire doel van elke website is om meer bezoekers aan te trekken en leads te creëren voor conversie. WordPress is al een SEO-vriendelijk platform. Wij streven ernaar solide resultaten te bereiken met de beste technieken op het gebied van SEO voor uw website.