WordPress onderhoud en beveiliging

Consistent websiteonderhoud en beveiligingsupdates beschermen uw website tegen cyberaanvallen, virussen en andere bedreigingen.

Nooit meer zorgen over WordPress updates en beveiliging

Het onderhouden van een website kan behoorlijk tijdrovend zijn. Er zijn diverse dingen die u moet doen om uw website geoptimaliseerd en veilig te houden, van het upgraden van plugins tot het inregelen van backups en het monitoren van problemen. Met ons kunt u uw WordPress website veilig houden en hackers een halt toeroepen. Wij zijn er om u te helpen.

Wij bieden WordPress onderhoudsdiensten die alle ondersteuning omvatten die u nodig heeft. Met ons ondersteuningspakket voor onderhoud en beveiliging zorgen we ervoor dat uw site altijd veilig en up to date is. Wij zijn er om u bij elke stap te helpen, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: het runnen van uw bedrijf.

Waarom WordPress website onderhoud essentieel is

Het is essentieel om regelmatig WordPress website onderhoud uit te voeren. Dit houdt uw website gezond en goed werkend. Het nadeel van het zelf verzorgen van je website is dat het veel tijd kost omdat de vele noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aandacht vragen, wat tijdrovend is en vaak aan uw aandacht ontsnapt.

Bij ons wordt uw website beveiligd en goed onderhouden. Uw gegevens worden beschermd door geavanceerde beveiligingsmethodes en uw website wordt geoptimaliseerd voor verbeterde prestaties.

Website Onderhoud & support

Core Updates
Plugin Updates
24/7 Monitoring
Backups
Database optimalisatie
Maandelijkse rapportage
SSL-instelling
Thema Updates
Multi-site ondersteuning
E-commerce
Staging site
Gereduceerd uurtarief

Standaard

v.a. €69/ per maand

Core Updates
Plugin Updates
24/7 Monitoring
Backups
Database optimalisatie
Maandelijkse rapportage
SSL-instelling
Thema Updates
Multi-site ondersteuning
E-commerce
Staging site
Gereduceerd uurtarief
Standaard aanvragen

Uitgebreid

v.a. €89/ per maand

Core Updates
Plugin Updates
24/7 Monitoring
Backups
Database optimalisatie
Maandelijkse rapportage
SSL-instelling
Thema Updates
Multi-site ondersteuning
E-commerce
Staging site
Gereduceerd uurtarief
Uitgebreid aanvragen

Geavanceerd

v.a. €129/ per maand

Core Updates
Plugin Updates
24/7 Monitoring
Backups
Database optimalisatie
Maandelijkse rapportage
SSL-instelling
Thema Updates
Multi-site ondersteuning
E-commerce
Staging site
Gereduceerd uurtarief
Geavanceerd aanvragen

Wij beveiligen en onderhouden websites

Site en plugin updates

Houd je WordPress website up-to-date met onze veilige WordPress core, thema en plugin upgrades. Elke maand verzorgen wij WordPress onderhoud om te garanderen dat uw WordPress installatie up-to-date is.

Detectie bestandswijzigingen

Wij scannen en monitoren uw WordPress installatie op ongewenste wijzigingen zodat we hier zo snel mogelijk op kunnen anticiperen. Tevens sturen wij u een geautomatiseerde rapportage van elke scan die wij op uw site uitvoeren.

Geautomatiseerde backups

Is uw website gehackt, of is er iets anders misgegaan? Wij herstellen uw website snel vanaf geautomatiseerde back-ups welke regelmatig worden uitgevoerd. Maandelijkse maken we volledige back-ups voor het geval uw website wordt gehackt.

Bescherming tegen aanvallen

Continue bewaking om hackers en brute force aanvallen te voorkomen met All in One WordPress security. Wij implementeren en configureren deze WordPress firewall en houden zo kwaadwillende buiten de deur.

Site herstellen na hack

Een gehackte website kan uiterst moeilijk te herstellen zijn. Het is van cruciaal belang dat een gehackte website zo snel mogelijk wordt hersteld om de veiligheid en de reputatie van uw site te beschermen.

Controle en rapportages

Wij zijn experts in WooCommerce, WP Clever en nog veel meer WordPress eCommerce plugins. Wij weten hoe ze te configureren voor maximale prestaties.

Onze superkracht is het creëren van digitale oplossingen met specifieke doelen voor ogen, zoals het verhogen van conversies, het aantrekken van gebruikers en het promoten van uw bedrijf.

300+

Succesvol gelanceerde projecten

150+

Klanten vertrouwen hun website aan ons toe

15+

jaren leveren van innovatieve oplossingen

Veel gestelde vragen

Met onze WordPress onderhoud en beveiliging service kunt u zich concentreren op uw bedrijf in plaats van op uw website problemen. Wij zorgen goed voor uw website zodat deze altijd up-to-date, veilig en betrouwbaar is. Dit doen we wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van uw website behoefte.

Omdat WordPress open source software is, ontvangt het regelmatig upgrades om de veiligheid, snelheid en stabiliteit van de website te verbeteren en om nieuwe functies aan te bieden.

Jazeker! Sommige websites hebben meer aandacht nodig dan andere. Daarom bieden verschillende pakketten aan. Afhankelijk van het gekozen pakket bieden we ondersteuning voor aanvullende diensten zoals: Woocommerce of multi site installaties.

Bij het geavanceerde onderhoud en support pakket krijgt u tevens 20% korting op het uurtarief voor overige werkzaamheden.

WordPress en alle op uw website geplaatste plugins worden regelmatig bijgewerkt om te garanderen dat ze up-to-date en veilig blijven.

Wij bieden een maandelijkse service om uw website veilig en up-to-date te houden, die het volgende dekt:

  1. Wekelijkse back-ups van databases
  2. maandelijkse volledige back-ups
  3. WordPress Beveiliging firewall
  4. In de eerste week van elke maand worden uw WordPress en plugin installaties bijgewerkt.

Elk van onze klanten heeft unieke behoeften. We hebben een support ticketsysteem om klanten te helpen die specifieke hulp nodig hebben. Daarnaast bieden we op urenkaart basis algehele website support aan. Met op voorhand ingekochte uren kunt u gebruik maken van onze support voor al het werk betreffende uw website.

Indien het gevraagde werk meer dan beschikbaar is op uw urenkaart zullen wij u een (aanvullende) offerte doen toekomen. Onze kosten per uur bedragen €79,- exclusief BTW.

Beschikbare uren van de urenkaart vervallen NOOIT en kunnen ten aller tijde worden gebruikt. Waar u vooraf voor heeft betaald blijft geldig als tegoed totdat u het heeft opgebruikt.

Wanneer we uw website updaten, nemen we alle essentiële voorzorgsmaatregelen. Voordat we wijzigingen aanbrengen, maken we een volledige back-up en houden die stand-by. We maken updates één voor één en testen ze allemaal. Als er zich een probleem voordoet, herstellen we dat of zetten we de back-up zo snel mogelijk terug.

Wij reageren op vragen binnen een werkdag, en vaak krijgt u binnen een uur of twee een reactie. Reparaties en onderhoud kunnen langer duren, afhankelijk van wat er nodig is. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag.

Voor spoed kunt u een support ticket inschieten via ons support portaal.

Onze ondersteuning & support  pakketten omvatten ondersteuning voor één website. Als u meerdere sites heeft, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze aangepaste pakketten.

Als u een klus hebt die niet binnen de voorziene tijd past, bezorgen wij u een offerte om de klus te klaren.

U kunt 30 dagen voor uw volgende factureringsperiode opzeggen. Wij bieden geen terugbetaling.