WordPress ontwerp & ontwikkeling

No-nonsense WordPress website ontwikkeling voor kleine en middelgrote bedrijven

Omdat 30% van de websites op het internet gebruik maakt van WordPress, heeft WordPress de grootste ontwikkelaarsgemeenschap. Dit betekent dat er al tools en plugins zijn ontwikkeld die gemakkelijk in uw (B2B) website kunnen worden geïntegreerd. Wij ontwikkelen compacte, prestatiegerichte custom WordPress websites in lijn met uw behoeften.

WordPress Content Management Systeem (CMS)

WordPress is ’s werelds populairste Content Management Systeem (CMS), en dat is niet voor niets. WordPress maakt het eenvoudig om websites te onderhouden en bij te werken zonder dat een technische achtergrond nodig is. Ongeveer 30% van alle websites draaien op WordPress.

Het is open source software die een aanzienlijke open source gemeenschap heeft. Het is eenvoudig om nieuwe functies toe te voegen, en veel gebruikers zijn er al mee vertrouwd, dus het vereist minder training en begeleiding om het te gebruiken.

Een WordPress ontwerp dat een uitstekende eerste indruk geeft.

Wij hebben een uitgebreide aanpak die begint met een gedetailleerde analyse van de organisatie, het doel, de filosofie en de eisen van elke klant. We ontwikkelen een optimaal plan om uw website te laten opvallen met een perfecte gebruikerservaring zodra we begrijpen hoe u zaken doet en wie uw doelpubliek is.

Mobile first aanpak

Mobiele website ontwikkeling is essentieel, aangezien het gebruik van telefoons om websites te bekijken in een ongekend tempo toeneemt. Wij zorgen er met onze diensten altijd voor dat uw website mobiel-vriendelijk en responsive is voor alle soorten apparaten.

Ons aanbod WordPress ontwikkeling diensten

Ontwerp op maat

Ontwerp en ontwikkeling van maatwerk responsive websites. We besteden evenveel zorg aan het ontwerp als aan de ontwikkeling.

WordPress Multisite

WordPress multisite is een functie waarmee u meerdere sites kunt beheren vanuit één installatie

Volledig responsieve websites

Elke website die we maken is mobiel-vriendelijk en ziet er scherp en duidelijk uit op alle apparaten.

SEO vriendelijk

Elke website die wij maken is SEO-vriendelijk. Wij zorgen ervoor dat uw website zoekmachine optimaal is,

Eenvoudig te beheren

Wij gebruiken WordPress in al onze projecten. Zonder dat u een ontwikkelaar nodig heeft, kunt u eenvoudig pagina’s toevoegen en wijzigen.

Razendsnel

Een snelle website is belangrijker dan ooit. Wij optimaliseren de paginasnelheid om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt.

Cross-browser compatibel

Wij maken gebruik van geavanceerde technieken zodat uw website probleemloos functioneert in alle gangbare browsers.

Custom WordPress plugins

WordPress gebruikt plugins voor geheel nieuwe functionaliteit of integratie met diensten van derden.

Meertaligheid

Onze projecten zijn standaard voorzien van vertaalbestanden. Tevens is integratie met 3e partij vertaal management systemen mogelijk.

WordPress migratie

Wij kunnen gegevens en inhoud van andere CMS’en en gegevensbronnen migreren naar WordPress.

Landingspagina en microsites

Gepersonaliseerde en conversie-geoptimaliseerde landingspagina’s en microsites

Complex en eenvoudig

Onze website diensten zijn ideaal voor elk soort bedrijf. Wij kunnen zowel eenvoudige websites als complexe webshops ontwikkelen

Integratie met 3e partij tools

Wij overleggen met elke klant om te identificeren welke tools en plugins nodig zijn voor een optimale functionerende website.

Maatwerk functionaliteit

Met WordPress kunnen we bijna alles bereiken. Als u complexe functionaliteit op uw website nodig hebt, zijn onze web development diensten de ideale oplossing.

Prestatie en snelheid

Snelheid is een cruciale factor voor uw bezoekers. Door de snelheid van uw website te verhogen, behaald u betere Google zoekresultaten.

WordPress block editor. Eenvoudig de content van uw site beheren.

De WordPress blok editor, ook bekend als de blok editor, WordPress editor, of Gutenberg editor, is de nieuwe manier voor WordPress gebruikers om content te publiceren.

De nieuwe WordPress blok editor bevat een verscheidenheid aan blokken voor het maken van media-rijke pagina’s en berichten. U kunt de lay-out van de blokken gemakkelijk aanpassen om verbluffende webpagina’s te maken.

Gratis licentie voor een aantal van de beste WordPress plugins

Met ons ZAZA thema krijgt u toegang tot enkele van de beste WordPress plugins op de markt. Deze geavanceerde plugins worden gratis aangeboden als onderdeel van onze WordPress ontwikkelingsdiensten. (voor sommige licenties geld een additionele toeslag). Wij kopen developer licenties, zodat onze klanten niet hoeven te betalen voor deze extra kosten!

Een aantal van deze plugins zijn:

  • WP Rocket caching
  • Advanced custom fields pro
  • Quforms
  • Revolution slider
  • WP All Import
  • WPbakery builder

Veel gestelde vragen

Wij zijn volledig toegewijd aan het maken van WordPress websites in alle soorten en maten, inclusief persoonlijke websites, kleine bedrijfswebsites, grootschalige websites, WooCommerce/eCommerce, en e-Learning sites. Wij hebben aan honderden verschillende soorten WordPress websites gewerkt.

Als u al een (WordPress) website hebt, hebben wij een WordPress administrator account en de FTP gegevens nodig. tevens hebben we de gegevens van uw webhosting account nodig. tevens hebben we  informatie nodig over uw bedrijf, eventuele grafische elementen die u wilt opnemen, een lijst van pagina’s die u nodig hebt, een beschrijving van uw diensten en uw bedrijf, en alle andere relevante informatie die ons zal helpen bij het maken van de site.

Als u nog geen website hebt, hebben we informatie nodig over uw bedrijf, eventuele grafische elementen die u wilt opnemen, een lijst van pagina’s die u nodig hebt, een beschrijving van uw diensten en uw bedrijf, en alle andere relevante informatie die ons zal helpen bij het maken van de site.

Ja, we gebruiken Bootstrap 5, voor de meeste projecten. Op verzoek kunnen we ook andere frameworks gebruiken.

Ja, door de WordPress block editor kunt u de inhoud van de website gemakkelijk wijzigen en uitbreiden.

Bij het optimaliseren van een WordPress website werken wij met WP Rocket (+ $49), Advanced custom fields Pro (+ $49),  Qform (+ $29),  Smush it, P3 Profiler en diverse andere plugins, afhankelijk van uw wensen.

Wij maken geen gebruik van thema’s van derden. Wij hebben zelf een uniek WordPress website thema gecreëerd, genaamd ‘ZAZA’.

ZAZA is een geavanceerd thema met een heleboel functionaliteiten en mogelijkheden en wordt continue door ontwikkeld. Hierdoor profiteert u altijd van de laatste updates en nieuwe functionaliteiten. Met deze solide basis op zijn plaats, gebruiken we vervolgens onze WordPress site ontwerp diensten om volledig op maat gemaakte child themes te maken voor elk van onze klanten.

Al onze websites zijn responsive, wat betekent dat ze correct werken op een groot aantal apparaten en schermformaten, waaronder mobiele apparaten.

Ja, we verhuizen de website naar onze server en zetten hem live. Tevens installeren wij ook een Let’s Encrypt SSL-certificaat.

Ja, Dit om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. De meeste projecten worden gestart, uitgevoerd en afgerond via online contact zoals e-mail, videochats of telefoongesprekken. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dat hangt van meerdere factoren af. Gebaseerd op de grootte en complexiteit van uw website of online winkel, variëren onze gemiddelde WordPress site kosten van € 2000 tot € 25.000. Dit is volledig afhankelijk van uw vooral van uw wensen en eisen, en van de complexiteit van het project. Bekijk onze project calculator voor een meer nauwkeurige schatting.

Meer informatie over prijzen

Wij geven u een prijsopgave waarin alles wordt gespecificeerd zodra wij de aspecten hebben bekeken en hebben vastgesteld wat nodig is. Er zullen geen verdere kosten zijn. Omdat het maken van een site een proces is dat voortdurend in ontwikkeling is, kan het zijn dat er onverwachte werkzaamheden of nieuwe wensen ontstaan die niet binnen de voorziene tijd passen. Als een dergelijke ontwikkeling zich voordoet, zullen wij u op de hoogte brengen. Wij zullen u een aanvullende offerte doen toekomen om de klus te kunnen klaren.

Het zou erg helpen als u ons fotomateriaal en tekst in digitale vorm kunt toesturen zoals Email, Microsoft Word of PDF. Indien u grote bestanden of een complete afbeelding bibliotheek heeft ontvangen wij deze graag via Wetransfer

Ja, dat doen we zeker. Wij hosten onze klanten bij Siteground. We hebben uitstekende ervaring met hun hosting diensten.

Uw website mag zoveel pagina’s hebben als u wilt, hoe meer hoe beter voor SEO.

Ja, u bent eigenaar van alle onderdelen van de website nadat de ontwikkeling is afgerond en de betaling is voltooid. (voor een website abonnement gelden aparte regels)

WordPress is eenvoudig in het gebruik, en bevat meestal toelichtingen en help tabs om u te helpen uw weg te vinden. Wij zullen u na oplevering de mogelijkheden uitleggen. naderhand staan wij stand-by voor het geval u moeilijkheden ondervindt. Indien gewenst kunnen wij u een uitgebreide uitleg geven. Deze uitleg zal per uur worden gefactureerd.

Het tijdsbestek voor uw web development project varieert afhankelijk van de omvang. Onze WordPress projecten nemen doorgaans 1 tot 3 maanden in beslag. Nadat we de omvang van uw project hebben geanalyseerd, zullen wij een zo realistisch mogelijke planning op maat maken.

Het primaire doel van elke website is om meer bezoekers aan te trekken en leads te creëren voor conversie. WordPress is al een SEO-vriendelijk platform. Wij streven ernaar solide resultaten te bereiken met de beste technieken op het gebied van SEO voor uw website.